ajax-loader

Kontor

Välkommen till ett modernt kontorshotell i sekelskiftesmiljö.

Vi erbjuder dig och ditt företag egna rum, bemannad reception och toppmoderna, fullt utrustade konferensrum i vår vackra våning på Artillerigatan 6.

Med flexibilitet som ledord skräddarsyr vi den bästa möjliga kontorslösningen utifrån era specifika önskemål och behov. Vi tror att en god arbetsmiljö är en förutsättning för att du och ditt företag ska må bra.

Kontor

Enkla kontoret

För dig som jobbar mycket hemma, är mycket ute hos kund eller bara vill hålla ner de fasta kostnaderna är enkla kontoret den perfekta lösningen.

Du får ha ditt företags besöksadress på Artillerigatan 6, tillgång till all kontorsservice på kontorshotellet, men har ingen fast arbetsplats. Vid behov kan du hyra ett kontorsrum eller en arbetsplats över dagen mot en extra avgift.

995 kr/månad

Flexibel kontorsplats

För dig som behöver sitta och jobba på kontoret ett par dagar i veckan erbjuder vi flexibla kontorsplatser i kontorslandskap att nyttja fritt under helgdagar samt två vardagar per vecka. Det går även att köpa till ytterligare veckodagar för 495 kr/dag och månad.

Vi erbjuder även låsbara förvaringsskåp för 195 kr/månad där du kan förvara exempelvis din laptop, pärmar och annat du behöver ha tillgång till.

1990 kr/månad

Kontorsrum

För dig som har behov av ett eget rum erbjuder vi kontorsrum mellan 9-30 kvm. Rummen är fullt möblerade med arbetsplatser och förvaringsmöbler. För våra kontorskunder erbjuder vi även halva priset på konferensprislistan.

Kontakta oss för mer information gällande pris och tillgänglighet på våra kontorsrum.

 

från 9895 kr/mån