ajax-loader

Kontor

Välkommen till ett modernt kontorshotell i sekelskiftesmiljö.

Vi erbjuder dig och ditt företag egna kontorsrum, bemannad reception och toppmoderna, fullt utrustade mötesrum i vår vackra våning på Artillerigatan 6 på Östermalm, Stockholm.

Med flexibilitet som ledord skräddarsyr vi den bästa möjliga kontorslösningen utifrån era specifika önskemål och behov. Vi tror att en god arbetsmiljö är en förutsättning för att du och ditt företag ska må bra.
Våra kontorsrum är fullt utrustade med möbler, mattor, tavlor, gardiner och annan inredning som gör rummet trivsamt och ger arbetsro. Vi har kontorsrum för upp till 6 personer i samma rum. Alla kontorsrum har högt till taket med stukaturer och djupa fönsternischer. Precis som det ska vara i ett hus från början av förra seklet.

Kontor

Enkla kontoret

För dig som jobbar mycket hemma, är mycket ute hos kund eller bara vill hålla ner de fasta kostnaderna är enkla kontoret den perfekta lösningen.

Du får ha ditt företags besöksadress på Artillerigatan 6, tillgång till all kontorsservice på kontorshotellet, men har ingen fast arbetsplats. Vid behov kan du hyra ett kontorsrum eller en arbetsplats över dagen mot en extra avgift.

995 kr/månad

Flexibel kontorsplats / Co-working

Reser du mycket eller sitter ofta hos dina kunder är en flexibel arbetsplats eller co-working hos oss den perfekta lösningen. Co-working är framtidens arbetsplats och passar för dig som behöver en arbetsplats på kontoret ett par dagar i veckan. Du får den proffessionella kontorsmiljön, tillgång till mötesrum och vårt fina nätverk med andra hyresgäster men betalar bara för precis det som du nyttjar. Platsen kan användas fritt under helgdagar samt två vardagar per vecka. Har du behov av fler dagar kan du uppgradera till helitd för 1000:-/månad och få access alla dagar i månaden.

Vi erbjuder även låsbara förvaringsskåp för 195 kr/månad där du kan förvara exempelvis din laptop, pärmar och annat du behöver ha tillgång till.

1995 kr/månad

Kontorsrum

För dig som har behov av ett eget rum erbjuder vi kontorsrum mellan 9-30 kvm. Rummen är fullt möblerade med arbetsplatser och förvaringsmöbler. För våra kontorskunder erbjuder vi även halva priset på konferensprislistan.

Kontakta oss för mer information gällande pris och tillgänglighet på våra kontorsrum.

 

kontakta oss för offert