ajax-loader

Kundreferenser

Våra kunder är det mest värdefulla vi har.

Därför är deras upplevelser det viktigaste betyget på vår service och våra tjänster.  

Här berättar våra kunder, alla med olika typer av verksamheter och olika behov, om deras upplevelser av Selected Office.

”Styrkan i Selected Office är deras flexibilitet.”

"För mig som driver ett mindre säljbolag där all försäljning sker genom kundmöten blev tjänsten virtuellt kontor en perfekt match för alla våra behov. Med en intim atmosfär i fräscha lokaler på en riktigt attraktiv adress har jag alla förutsättningar för riktigt lyckade säljmöten. Styrkan i Selected Office är deras flexibilitet, vi kan med kort varsel boka eller avboka mötesrum. Allt har fungerat helt problemfritt under de två år vi har varit kunder."

”Jag uppskattar verkligen den personliga och familjära atmosfären här.”

"Jag gick på magkänsla när jag valde kontorshotell för ca två år sedan. Selected Office visade sig vara rätt val från dag ett. 

De har alltid 100% fokus på service till oss kunder. Till skillnad mot många andra kontorshotell finns här alltid bemanning om det skulle vara något man snabbt behöver hjälp med. Serviceutbudet är brett och de gånger jag frågat efter något de normalt inte tillhandahåller är det aldrig några problem utan de hjälper verkligen till med allt.

Jag uppskattar också den personliga och familjära atmosfären här. Går man ut till loungen för en kaffe hittar man nästan alltid någon att byta några ord med. Här känns det som man har ett helt gäng arbetskamrater, något som annars saknas när man som jag driver ett mindre företag."

"Tack vare Selected Office klarar vi oss på en mindre organisation men har samtidigt fått mer tid till att fokusera på vår verksamhet.”

"Mag- och tarmförbundet genomgick nyligen en liten omorganisation och vi behövde byta våra stora omoderna lokaler mot något mindre och mer anpassat till vår nya kostym. Valet föll på Selected Office och vi är verkligen supernöjda och trivs väldigt bra här!  

De fina lokalerna och det breda serviceutbudet i kombination med att de har en bra lokal förankring och jobbar tätt med företagare i närområdet med bl.a. rabatter på luncher fällde avgörandet.

 

Här erbjuds en fantastisk service på allt från färskbryggt kaffe till hantering av post, telefonväxel och IT-service. Tack vare Selected Office klarar vi oss på en mindre organisation men har samtidigt fått mer tid till att fokusera på vår verksamhet."