ajax-loader

Kommunikation

Hur kommunicerar du ditt företag? Bra kommunikation och ett seriöst första intryck är en viktig pusselbit i ett lyckat företagande. Selected Office hjälper dig att leverera kvalitativ kommunikation i allt från enklare trycksaker till en helt ny grafisk profil.

Grafisk profil

Grafisk profil passar perfekt för dig som inte har någon enhetlig grafisk profil, eller är trött på din befintliga, och vill ha ett snyggt enhetligt formspråk att använda i ditt företags marknadskommunikation.

Fast pris 9995 kr

Layoutarbete

Behöver du synas bättre? Vi hjälper dig med layoutarbete och produktion av grafiskt material såsom broschyrer, presentationer eller annat kommunikationsmaterial i enlighet med din grafiska profil. 

795 kr per timme

Framtagande av trycksaker

Vi hjälper dig med tryck av marknadsföringsmaterial såsom kuvert, brevpapper och visitkort. Vi löser allt ifrån att ta fram en design till kommunikationen med tryckeri och leverans av tryckfiler. Vi kan trycka det mesta utifrån dina önskemål om kvalité och kvantitet! 

Pris enligt offert

Copywriter

Behöver du hjälp att skriva informativa och säljande texter till en broschyr eller hemsida? Vi tar fram professionella texter med rätt tonalitet helt efter dina önskemål. 

795 kr per timme

Mailsignatur

En snygg och professionell mailsignatur kan vara ett värdefullt marknadsföringsverktyg i mailkontakten med potentiella kunder och övriga intressenter i ditt företag. 

Fast pris 2495 kr