ajax-loader

Webb

När uppdaterade ni er hemsida senast? En snygg och informativ hemsida är viktig marknadsföring för ditt företag och inte helt sällan den enda kanalen mot marknaden och potentiella kunder. Selected Office erbjuder professionella hemsidor i färdiga paket till fasta priser. Enkelt och tryggt!

Enkla hemsidan

Enkla hemsidan passar perfekt för dig som behöver en snygg och funktionell hemsida med möjlighet att själv uppdatera textinnehåll och bilder löpande.

Fast pris 12 900 kr

Skräddarsydda hemsidan

Vill du ha något extra utöver våra standardpaket kan vi erbjuda en skräddarsydd hemsida eller ombyggnation av befintlig hemsida helt efter dina önskemål. Här finns inga begränsningar i design eller tekniska lösningar. 

Pris enligt offert

Underhåll & uppdatering av plattform

Vi hjälper dig att uppdatera och underhålla din befintliga hemsida och bakomliggande plattform oavsett om den är uppsatt i Wordpress, Joomla eller kodad direkt i HTML. 

795 kr per timme

Registrering av webbhotell och domän

Vi hjälper dig med registrering av webbhotell och domännamn. I tjänsten ingår analys och framtagande av ett urval av lämpliga domännamn enligt dina önskemål. 

Fast pris 1495 kr

Uppdatering av text- och bildinnehåll

Behöver din gamla hemsida ett uppdaterad innehåll? Vi hjälper dig att ta fram nya professionella bilder och texter. 

795 kr per timme

Sökordsoptimering

Sökordsoptimeria din hemsida för högre rankning av Google. Vi analyserar och optimerar din hemsida med relevant innehåll utifrån din specifika verksamhet. Det innebär att hemsidan hamnar högre upp i träfflistorna vid sökningar på exempelvis Google. 

795 kr per timme